Google Website Translator Gadget

събота, 7 май 2011 г.

7те котета: Вече са 4

 Тези котета са късметлийски, колко добри феи ги мислят.

Малко актуални новини:

В сряда помолих да ме пуснат за 2 часа от работа и ги занесох в стационар, защото се притесних за най-малкото (не можех да го накарам да яде) и за двама с малко хм.. разхлабени стомаси. Вече не са вкъщи и ми е тъжно. Но пък домашните са много щастливи и облекчени, че натрапниците ги няма.

По-късно се чух с клиниката, малкото е яло. Заради стомашните проблеми ги обезпаразитиха вътрешно на 5ти. Били се поосаферили бързо и вече щъкали любопитно из клетката.

Проблемът е, че за тях не е добре да са на хотел/стационар. Все пак са в клиника и колкото и да внимават докторите, винаги има риск. Да не говорим, че социализацията ще е трудна, ако ги виждат хора само за смяна на тоалетна и храна. И не на последно място - ужасно е да са в клетка.

Не знаех как е изглеждало 8то коте, не ми казаха и кой го е осиновил, но се радвам за него и стискам палци всичко да е наред.

А ето как пътувахме в сряда в таксито: под двоен музикален съпровод. Хубаво пее малчото, нали :)

Ето осиновените:

Много благодарности на geriat за това, че прие Гери с толкова любов. С дарението платих няколко дена хотел на малчовците! Качена снимка


Прикачена снимка

Миша, тигровият с оранжевия нос от 'голямото' котило и беличкият Лилчо от 'малкото'. Взели са ги редовни клиенти на ветовете. След празниците ще сключим договор и се надявам да мога да ги виждам.
Прикачена снимка


Прикачена снимка

Моля, помагайте да намерим приемни и постоянни домове на 4 прекрасни малчовци. Ето и малко пресни снимки на търсещите дом:
Прикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимка Прикачена снимка

Направихме и А4 обяви, както и тип 'визитни картички', за да оставяме на подходящи места (последната снимка).

Няма коментари: