Google Website Translator Gadget

Новини

21 юли 2011
Вчера, благодарение на Диана от фейсбук кампанията ""Гладен съм! Нахрани ме!" - в помощ на 43 кучета и 17 котки", се включихме в акция за спасяването на майка-котка и нейните 2 току-що родени бебета. За съжаление, майката почина, а бебета са зле. Имаме нужда от стиснатите ви палци! Котетата са в софийската Централна Ветеринарна Клиника, където се грижат денонощно за тях. Ако някой има път натам в приемнот им време (13-17ч) може да пита за тях, да им прати положителни мисли и да подкрепи сметката с левче или два.


18 юли 2011
Получихме спешен сигнал от една жена, че вчера докато е разхождала сляпото си куче в изоставен двор, се чува спиране на кола и през храстите тупва кашонче, което се оказва пълно с току-що родени котета. Те са били брутално взети от котката, която дори не е успяла да прегризе пъпната им връв. Пращайте им положителна енергия!4 юли 2011
От днес можем да се похвалим с наша страница във Фейсбук. Дени, благодарим ти!


20 юни 2011
Стела и Дени - щастливи хора по ВВТ :)


18 май 2011
От тази вечер във ветеринарна клиника Св. Антим, в София, кв Банишора, ул Враня 63 има наша дарителска касичка.


17 май 2011
Днес успешно приключихме едномесечна кампания за кастрация на 5 женски котки, живеещи на улицата. За тях се грижи Таня, добра възрастна жена, която много ни помогна в залавянето и постоперативната грижа.


Малко статистика:
- залавянето и връщането ни отне 18 часа (включително залагането на хуманен капан и изчакването)
- струваше 95 лева за операциите и 150 лв за превоз с такси
- освен кастрациите, всички котките бяха обезпаразитени, една беше ваксинирана и една беше тествана за FeLV (котешка левкемия) и FiV (котешки СПИН). За щастие тестът е отрицателен
- предстоят пълни кръвни изследвания през юни на една от котките, която е с увеличен далак


16 май 2011
Споделиха с нас това видео и ни помолиха да го разпространим. Героят е куче, но същото е приложимо и за котките...4 май 2011
Направихме дарение на котките от град Септември: 30 хапчета за вътрешно обезпаразитяване (Cestal и Profender), пудра Тапилан и 83 брошури 'Добрият стопанин'.

Благодарности на Вили Дунева и майка й, които се грижат за толкова много животни! Ето профила на Вили във фейсбук, където може да видите част от историите на животните, на които помага, в случай че искате да се присъедините.
23 април 2011
Днес получихме пратка с обезпаразитяващи от Ася Китанова.


Ася,
благодарим ти изключително много!

12 Април 2011
Получихме дарение 2 плетени коша за удобно котешко настаняване от Бисерка Ханна и семейството й. Хиляди благодарности! 


Една принцеса по-долу ги проверява :) Остана много доволна!4 април 2011
От днес стартира безплатна кастрация на бездомни котки в София, повече информация на сайта на "Четири лапи", организатори на кампанията.