Google Website Translator Gadget

понеделник, 28 февруари 2011 г.

Милата Ягода

Историята е твърде банална за зимния сезон - коте потърсило топлинка в кола. От снимките сами ще видите какви са последствията :(((. Опашката и двете задни крачета са премазани от ремъка на двигателя. Малката вече се е разделила с опашката си, която е била непоправимо увредена и натрошена. Сега лекарите се борят да спасят крачетата и. Моля ви стискайте палци и на това малко момиченце да се възстанови. От петък е на лечение, а днес я заварих почти невидима под топлите кърпи, с които я завиват, за да и е по-комфортно. Все пак гледачката на животните в клиниката ми разказа, че котето има воля за живот - храни се и пие водичка, просто травмите и са тежки и доста я боли.

Качена снимка


Качена снимка


Все пак отвори очички да погледне кой я тормози със снимки :)

Качена снимка


Качена снимка


Ще бъдем много благодарни на малко финансова помощ. За Тристан имахме пари от календарите и не се наложи да просим, но вече сме с трима тежко пострадали пациенти на стационар и всеки с по няколко ортопедични или/и други операции и вече издъхваме. Хората, които са намерили котето са платили за ампутацията на опашката и първите 3 дни лечение и престой, но от днес вече малката е наша грижа.

Колко ли загиват така милите...Точно това си говорихме вчера с момичето обгрижващо животните. Пак е по-малката злина. Без опашка се живее. Миналата година по това време имахме пък 2-3 с по един откъснат крак след такива инциденти. На тази буболечка освен, че са и счупени костите и тъкъните и са доста разкъсани и премачкани. Дано да се оправи напълно пък дори и да не е бързо ... Ще ида пак да я видя утре или вдругиден и се моля да я заваря по-жизнена.

Няма коментари: