Google Website Translator Gadget

понеделник, 28 февруари 2011 г.

Новини от новия дом на Мелъни

Ето какво пишат страхотните професионалисти от Кампанията "Вземи ме вкъщи":
Уикендът беше вълнуващ за котката Мелани, която в петък се настани в дома на новата си стопанка София
София, 28 февруари 2011
Февруари е месец на котките за кампанията „Вземи ме вкъщи“ на Радио Magic FM.
След като на 6-ти февруари Сета и Принцеса се преместиха в постоянните си домове, в края на месеца късмета се усмихна и на трицветната Мелани.
Истината е, че вероятно големите късметлии са семейството на София Тодорова-Стойнова, които споделиха дома си с Мелани. От векове хората вярват, че трицветните котки като Мелани носят много късмет на дома.
Трудности и недоброжелателност бележат съдбата на младата котка досега. Преди време Мелъни родила котенца до един склад. Управителката на мястото решила да я занесе заедно с котета в едно дере, обричайки ги на смърт. Добра жена се намесила и дала приемен дом на Мелъни и котилото. Бебетата намериха бързо постоянен дом, но за майка им трябваше повече време.
36-годишната София от София винаги е имала домашни животни. Убедена е, че за двамата й синове грижите за любимци имат и възпитателен ефект. Семейството живее в къща с двор, където волно се шири кучето Реджи. Реджи е голям фен на котките, които имат чувство за мярка и уважават собствеността му над пълните купички за храна.
Идва пролет – чудесно време за разходки на двора и игри с новите приятели за Мелани!

Няма коментари: