Google Website Translator Gadget

събота, 11 юни 2011 г.

Миличка дОшичка търси дом

Цял ден днес чувахме досадно мяцане, но при седем налични (и гласовити) опашатковци, плъзнали из вкъщи ми отне доста време да разбера, че звукът не идва нито от съседната стая, нито от главата ми :ab_041: Излязох да проверя кой и защо вдига врявата и след кратко търсене виновникът се идентифицира - невръстна тигрова госпожичка, завряла се в оградения склад на съседния плод-зеленчук. Висеше на мрежата, мушеше глава през дупките, надаваше жални викове като несправедливо осъден затворник и с целия си вид показваше как е в пълна невъзможност да се измъкне от там. Много беше убедителна, напълно й повярвах - но, както се оказа, всичко беше само инсценировка, за да оплете някой нищо неподозиращ и невинен котколюбец в коварния си план :eg_033:
Докато в ролята на невинен котколюбец водих преговори с продавача да ме пусне в частната му собственост, госпожица актрисата най-спокойно беше напуснала съответната собственост и гордо чакаше вече от другата страна на мрежата завръщането ни. Вдигнах я, с цел да изслуша кратка лекция по въпроса "редно ли е малките котки да плашат старите хора с неадекватно поведение", а тя само това чакаше - закачи се за мен като брошка и замърка, сякаш сме си били дружки цял живот :wub:
Нататък - сещате се - клетката, колата и ДХ. Всички вече сме затрупани с котета, знам, и ако беше някое по-диво и страхливо маче, щеше да си остане навън, но това чудо просто нямаше как да не го прибера :dry:

Ето я и нея, с кодово име (за)Душка :ab_041:

Няма коментари: