Google Website Translator Gadget

сряда, 25 май 2011 г.

Очо Белочерни Изподдървата и терористката

Какво да кажа... Крадец съм. Нахлух в чужд двор и отмъкнах коте. Благодаря на фотоапарата си и на факта, че вързах тенекия на Polence.

Така имах шанс да се запозная с господин красавеца Очо Белочерни Изподдървата... 3 пъти ходих да го отмъквам, накрая се наложи да разместя дъвените скари, под които се криеше. Оставих бележка с телефона ми, ако някой го търси и се притеснява за него.

Очо е във вет клиника, където за него е опасно - няма ваксина и може да лепне нещо. Не мога да го взема вкъщи, защото имам 2 малки и все още неваксинирани котета, същите като него... Знаете, не е добре неваксинирани животни да се събират.

МНОГО ще се радвам, ако някой откликне за приемен дом. Ужасно ме е страх да не го заразим с нещо в клиниката, а не мога да го върна на улицата. Има инфекциозен ринотрахеит (херпес), принципно не е опасно за ваксинирани котки. Много бързо се повлия от лечението и единственото задължение и то само за следващите 2-3 дена (надявам се) е да му се слагат капки в очите и носа.

Ето снимка как се намираме (още сутринта, отивайки на работа, минах покрай двора и чух мячене, но подминах, защото нищо не видях. Чак като се прибирах ядосана, че не спазих поет ангажимент и нетърпелива да нахраня 'моите' дребоси, чух, не се сдържах и нахлух в двора. Видях го отдалече и го снимах с приближение. Оставих го, много бързах. Но трябваше да се върна, нали съм луда. Отидох пак, някой беше оставил кашон, а в него храна. Разбутах дървените скари - извинете, ако са ваши и четете това)
Прикачена снимка
Снимка как пътуваме (звънях на любимите ветове, но бяха вече тръгнали, ходих в една денонощна вет клиника, но след дълго чакане, се опитаха да ми съдерат кожата, и накрая с търпеливия таксиметров шофьор се дотътрузихме до друга денонощна клиника, където ни приеха на по-допустими условив и досега Очо си е там)
Прикачена снимка
Снимка вече прогледнал и почистен
Прикачена снимка

Няма коментари: