Google Website Translator Gadget

понеделник, 16 май 2011 г.

Пухчо: новини

Вчера Агелина беше в по-добро състояние на духа, което е чудесно. Отказа да бъде приемен дом, не й е удобно, защото е под наем. И без това някак е поставила пред свършен факт хазаите си за 3те котки.

Котките са болни, според вет е херпес вирус. Ветовете казали, че със и без лечение все ще мине за 7-10 дни. Ако не минело - да ги носи. Възможно е да са гепнали вируса от Пухчо (той първи го е изкарал), при кастрацията на женските пак имали подобни симптоми. Котките не са ваксинирани, така че всичко е възможно. Горките дебеланки бяха заслабнали, хълбоцие им бяха хлътнали :(

Не изяснихме съвсем какво правим с женските: тя иска поне една да си запази, и на другата може да се намери дом, но само в София (евентуално и околностите), за да ги посещава. Не иска за чужбина, ще й е мъчно, притесняваше се как ще разбират чуждиа език, разказа ни, че си говорят и например като вика Пухи да дойде при нея, той си знае и иде, другите - не.

Не беше удачно да говорим за контакт с роднини, ако й се случи нещо. Исках да звучим по-оптимистично и без това цялата тема е минорна. Бих обобщила така: ако някой тук ги хареса за осиновяване, ще се радвам да идем и заедно да говорим и решим, с Агелина.

Разбрахме се, че ще даде Пухчо и тя си записа схема за обезпаразитяване, тестове и ваксини.

Ето пресни снимки. Ще видите, че Пухи хич не ми е фен. Сигурно ми се сърди заради топките Качена снимка

 

Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка

Няма коментари: