Google Website Translator Gadget

сряда, 25 май 2011 г.

3 котета на убита майка

Сгазена котка.Хора от УНСС намират след 4 дни къде са бебетата и те по чудо са живи.Прибрани са в канцелария в кашон.След 16 ч. остават сами до другата сутрин.А и канцеларията по празниците няма да работи.Никой не може от работеите там да ги прибере и да полага адекватни грижи за сукалчета.Аз не можех да говоря и дори не дадох насоки за хранене и изпишкване.
Търси се спешно приемна мама или котка кърмачка.Също ако някой има желание да се обади и междувременно да им обясни как да хранят, изпишкват....
Котенцата са 4.       

Ето и актуализация от 5 дена по-късно:
"Намерих майка, която за съжаление се оказа много млада и неопитна - не седи при малките, не ги почиства, а нейното единствено оцеляло бебе ги подмята като играчки.То е значително по-голямо от тях на размер, или с точност - то е 560 гр, докато те са по 140, макар още и то да е сукалче.
Едното от котенцата почина вчера. Едно все още има гурели. Имаха и разстройство, което надявам се успях да овладея за сега.
В сряда по уговорка трябва да ги върна на хората. Доколкото разбрах, там са сами от 16 ч до сутринта на другия ден, което е ужасно много време да седят самички - без храна и без топли шишета. Ако някой може да ги поеме после, мисля, че ще им спаси живота, особено на най-мъничкият, който все още е критичен.
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка

А това е бебето на мамата - страхотно жизнено, здраво, игриво коте. В момента се захранва.
В двора, от който ги взех, има куче, което е убило останалите от неговото котило. Когато го върна, най-вероятно ще му се случи и на него същото.
Мога да ги задържа още само една седмица. След това трябва да върна малките на хората, майката да кастрирам и да я върна с бебето й в двора.

Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка


А това е мама - гальовна, спокойна и добра котка. Чистичка - веднага разбра за какво служи котешката тоалетна. Нея също не я чакат с нетърпение да се върне обратно.
Прикачена снимка "

Няма коментари: