Google Website Translator Gadget

понеделник, 11 април 2011 г.

Перси е в приемен дом

Заради нулевия интерес тук към Перси, още вечерта писах за него на контактите ни в Германия и вече го предлагат за осиновяване. Така че искрено се надявам съвсем скоро да го харесат и осиновят и да не злоупотребяваме с гостоприемството на приемния дом.

Не му провървя в първия приемен дом ъето беше за няколко дена. Оказа се, че когато е стресиран не се разбира с другите им котки и добре, че Вес се отзова. Ето и първи новини от нея:
Сега доклад от първият час в нас: котьо е добре, обдушва всичко, от време на време ми говори нещо и ме вика с мяукане. Хапна гранулки - дала съм му две шепи (незнам колко трябва да се дава!). Хареса си ъгъла в банята, в който и заека си върши мръсната работа и взе да драска по плочките. Усетих го какво намеква и преместих котешката тоалетна там - резултата беше налице, ходи по малка нужда.
После се почесахме малко по вратлето, той легна и взе да мърка!!! Вече на три пъти се галим, но още ме е страх да го гушна и той ляга на земята, дори коремчето подава за чешкане. Също така май дивана ми е идеален за острене на нокти - на три пъти започва и аз само го спирам, но без да го удрям, само рязък тон използвам.
Още няма да го снимам, за да не го уплаша със светкавицата. Утре по светло ще стане. Първо впечатление - страшно царствен котарак!!!
Със зайко си хвърлиха кратък поглед през решетките, нямаше остър тон или нокти.
Да ни стискате палци за една спокойна нощ. Утре е самичък вкъщи и след работа ще имам още новини. Лека вечер от нас двамата!

П.С. утре ще купувам четка за козината, защото явно използването няма да е проблем.

Няма коментари: