Google Website Translator Gadget

четвъртък, 10 март 2011 г.

Новини от Ягода

Малката е добре по последна информация. Лека-полека раните зарастват и външният им вид става по-малко плашещ. Дано тази тенденция да се запази и скоро да се излекува.
Много благодарим на Н.Б. за дарението от 10 евро (9.31 след приспадането на таксата), както и на JL за 50-те лева :rc_036:.


Днес заедно с Ината бяхме на свиждане при малката. Още е много смачкана физически и психически, но все пак определено изглежда по-добре. Даже крачето, за което още не могат да дадат гаранция, че ще се възстанови, ми се видя по-малко подуто. Казаха, че даже се пробвала да се изправя вече :smile:. За съжаление не носех фотоапарат, но наистина изглеждаше някак по-жива :smile:. Имала малко проблеми със социализацията, но като се има предвид при какви обстоятелства се е запознала с вида "човек" ... ми нормално си е да ни гледа с подозрение :smile:. Знам, че можем да и покажем и другата страна на хората! Нека само да се пребори за живота си първо!
Много благодаря на Ина за дарението от 50 лева :rc_036:. Изключително трогната съм от това, че вече цели 4 човека се отзоваха на молбата ни за помощ!

Няма коментари: